Over mij

Een nieuw jaar, nieuwe plannen

huisjethuisje-light-hema

Het is al weer lang geleden dat ik geblogd heb. We hebben echt genoten van onze 2 weken thuisvakantie met de kindjes. We wilden bewust niet alles volplannen. Uiteindelijk hebben we nog wel wat gedaan, maar gewoon omdat we er zin in hadden, en niet omdat we dat gepland hadden. Een heel verschil, als je het mij vraagt. In de tweede week begon het zelf te kriebelen om klusjes te doen in huis. Tijd om te bloggen heb ik niet gemaakt. Wel veel tijd om ’s avonds samen naar films te kijken, zalig.

Alleszins, gezien dit mijn allereerste blog van 2017 is, zijn late nieuwjaarswensen hier wel op zijn plaats: dat 2017 een jaar vol warme momenten mag zijn, groot en klein!

Wat zijn mijn plannen en voornemens voor 2017?

Wat bloggen betreft, heb ik mij voorgenomen om het iets rustiger aan te doen. Wekelijks bloggen en werken, maakte het in 2016 soms wat te druk. Dus heb ik besloten om het is rustiger te houden: kwaliteit, in plaats van kwantiteit ;-).

Dat wil niet zeggen dat ik in huis niets meer zal doen. Wie mij een beetje kent, weet dat ik van lijstjes houd. Ik heb voor alles lijstjes en nu ook een lijstje van zaken die ik dit jaar wil aanpakken in ons huis:

  • de tv-hoek
  • de zetelhoek
  • de speelhoek
  • een administratief ‘command’-center (zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen)
  • de hoek aan onze trap
  • en als er nog wat geld/tijd over is: ons terras.

De afgelopen week zijn we al goed gestart met de tv-hoek: we hebben geverfd, Arnout heeft wandplanken opgehangen en ik heb een nieuw tv-meubel besteld :-). Het zal nog even duren tot als de hele puzzel klaar is. Maar je mag er zeker nog een blog over verwachten. Op instagram gaf ik alvast deze kleine preview.

huisjethuisje-light-hema

Dit was mijn lijstje voor 2017. Wat zijn jullie plannen?

Handtekening

Advertenties

Een gedachte over “Een nieuw jaar, nieuwe plannen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s